HISTORIE

Rib House er et steakhouse og en familieinspireret restaurant. Vores speciale er spareribs og steaks på grill – af den bedste kvalitet. Der er altid en suveræn salatbar og selvfølgelig andre specialiteter på menukortet.
Et steakhouse i absolut top-klasse – samt et prisniveau, hvor alle kan være med.

Rib House åbnede den første restaurant i november 1997. Siden er der kommet flere til, i alt 6 restauranter beliggende i Slagelse, Helsingør, Hillerød, Køge, Roskilde og Holbæk. Restauranterne modtager op til 100 selskabsgæster og er samtidig et hyggeligt sted for to personer eller sammen med venner og familie.


Vores berømte frokostmenu byder på lidt for en hver smag både sandwich, salater og lune retter. Desuden har vi en stor salatbar med 40 forskellige råvarer. Børn er selvfølgelig velkomne, og derfor har vi også en speciel børnemenu.

Vi leverer også mad ud af huset. Både som Take Away og til store selskaber.Rib House er et steakhouse og en familieinspireret restaurant. Vores speciale er spareribs og steaks på grill – af den bedste kvalitet.

Vi søger medarbejdere

Har du lyst til et arbejde i et godt miljø, med masser af glade kunder og travlt?, så har du nu muligheden.

Vi søger hjælpsomme hænder og glade smil, du har mulighed for både at arbejde deltid og fuldtid.
Du får masser af søde kollegaer, og kontakt til en masse glade mennesker hver dag.

Lyder det som noget for dig? og er du over 18 år? så ansøg nu, skriv lidt om dig selv, vedlæg cv og billede, så kan det være DU bliver vores næste kollega. 😊

Vi glæder os til at høre fra dig. 😊