BRUNCH

Rib House Hillerød og Helsingør
SØNDAGE KL. 10 -13

Nogle søndage har man bare fortjent at få den lækreste brunch. Derfor har Rib House hver søndag en stor brunchbuffet med et varieret udbud af retter. Her bestemmer du fuldstændig, hvordan tallerkenen skal se ud – hver gang du henter. Der kan forekomme variationer i udvalget fra gang til gang, men altid de sikre klassikere

Tag vennerne eller familien under armen og kig forbi Rib House. Vi har hjemmelavet smoothies, juice, te og kaffe ad libitum inkluderet i prisen. Husk at bestille bord, hvis du vil være sikker på at få plads. Børn under 12 år halv pris og børn under 2 år gratis.

WEEKENDBRUNCH

Rib House Holbæk, Køge, Slagelse og Søborg
Kom til weekendbrunch
Lørdag og søndag kl. 10 -13

BRUNCHTALLERKEN

Rib House Roskilde
Nu kan du i Rib House Roskilde få en brunchtallerken alle ugens 7 dage fra 10-13.

Rib House Roskilde serverer en lækker brunchtallerken med rør æg og bacon, brunchpølser med ketchup, pålæg med capers og rødløg, laks med dildmayo, ost med peberfrugt, skyr med sirup og mysli, pandekager, hytteost med avocado, toast med kylling, frugt, kanelsnegl, brød, smør, marmelade og chokolade.

Inklusiv en 30 cl. appelsinjuice, æblejuice, hyldeblomst eller en kande kaffe.

Rib House er et steakhouse og en familieinspireret restaurant. Vores speciale er spareribs og steaks på grill – af den bedste kvalitet.