BRUNCH

Rib House Hillerød og Helsingør
SØNDAGE KL. 10 -13

Nogle søndage har man bare fortjent at få den lækreste brunch. Derfor har Rib House hver søndag en stor brunchbuffet med et varieret udbud af retter. Her bestemmer du fuldstændig, hvordan tallerkenen skal se ud – hver gang du henter. Der kan forekomme variationer i udvalget fra gang til gang, men altid de sikre klassikere

Tag vennerne eller familien under armen og kig forbi Rib House. Vi har hjemmelavet smoothies, juice, te og kaffe ad libitum inkluderet i prisen. Husk at bestille bord, hvis du vil være sikker på at få plads. Børn under 12 år halv pris og børn under 2 år gratis.

WEEKENDBRUNCH

Rib House Holbæk, Køge og Slagelse
Kom til weekendbrunch
Lørdag og søndag kl. 10 -13

BRUNCHTALLERKEN

Rib House Roskilde
Nu kan du i Rib House Roskilde få en brunchtallerken alle ugens 7 dage fra 10-13.

Rib House Roskilde serverer en lækker brunchtallerken med rør æg og bacon, brunchpølser med ketchup, pålæg med capers og rødløg, laks med dildmayo, ost med peberfrugt, skyr med sirup og mysli, pandekager, hytteost med avocado, toast med kylling, frugt, kanelsnegl, brød, smør, marmelade og chokolade.

Inklusiv en 30 cl. appelsinjuice, æblejuice, hyldeblomst eller en kande kaffe.

Rib House er et steakhouse og en familieinspireret restaurant. Vores speciale er spareribs og steaks på grill – af den bedste kvalitet.

Vi søger medarbejdere

Har du lyst til et arbejde i et godt miljø, med masser af glade kunder og travlt?, så har du nu muligheden.

Vi søger hjælpsomme hænder og glade smil, du har mulighed for både at arbejde deltid og fuldtid.
Du får masser af søde kollegaer, og kontakt til en masse glade mennesker hver dag.

Lyder det som noget for dig? og er du over 18 år? så ansøg nu, skriv lidt om dig selv, vedlæg cv og billede, så kan det være DU bliver vores næste kollega. 😊

Vi glæder os til at høre fra dig. 😊