MORTENSAFTEN 

Det eneste, du selv skal gøre,
er at huske at bestille bord i god tid.

Onsdag den 10. november hos Rib House

FORRET:
Klassisk rejecocktail, med flutes.
I Køge og slagelse serveres varmrøget laks.

HOVEDRET:
Andesteg, rødkål, hvide og brune kartofler og sauce

DESSERT:
Gammeldags æblekage, som mormor lavede den

Lækker 3-retters menu

Ring til os på:
Rib House Helsingør: Tlf: +45 4920 0300
Rib House Hillerød: Tlf: +45 4352 5400
Rib House Køge: Tlf: +45 5210 5252
Rib House Roskilde: Tlf: +45 4636 3646
Rib House Slagelse: Tlf: +45 3842 4600
Rib House Søborg: Tlf: +45 6915 1848

Rib House er et steakhouse og en familieinspireret restaurant. Vores speciale er spareribs og steaks på grill – af den bedste kvalitet.

Vi søger medarbejdere

Har du lyst til et arbejde i et godt miljø, med masser af glade kunder og travlt?, så har du nu muligheden.

Vi søger hjælpsomme hænder og glade smil, du har mulighed for både at arbejde deltid og fuldtid.
Du får masser af søde kollegaer, og kontakt til en masse glade mennesker hver dag.

Lyder det som noget for dig? og er du over 18 år? så ansøg nu, skriv lidt om dig selv, vedlæg cv og billede, så kan det være DU bliver vores næste kollega. 😊

Vi glæder os til at høre fra dig. 😊